SAMSUN

Motosiklet Cinayeti Davası Başladı

 
 450
Motosiklet Cinayeti Davası Başladı - Samsun'da emanet olarak aldığı motosikleti geri vermeyen arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 19 yaşındaki gencin yargılanmasına başlandı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da emanet olarak aldığı motosikleti geri vermeyen arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 19 yaşındaki gencin yargılanmasına başlandı

Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde yaklaşık 5 ay önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, emanet olarak verdiği motosikletini geri vermediği iddiasıyla tartıştığı arkadaşı 18 yaşındaki Serkan Kılıçoğlu'nu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 19 yaşındaki Yusuf Z.'nin yargılanmasına başlandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında kendini savunan Yusuf Z., "Maktul Serkan Kılıçoğlu mahalleden arkadaşım olur. Ankara'ya çalışmaya gideceğini söyleyerek otogardan bilet almak için benden motosikletimi istedi. Ben de gidip gelmesi için kendisine verdim. Ancak motosikleti gire getirmedi. Cep telefonunu 10 kere mesaj attım geri dönmedi. Daha sonra motosikletimi bir başkasına verdiğini öğrendim. Gece mahallede kendisiyle karşılaştım. Motosikletimi niçin başkasına verdiğini ve neden geri getirmediğini sorduğumda aramızda tartışma çıktı. Bana küfür etti ve tokat attı. Ben de bıçağımı rastgele salladım. Pişmanım" dedi.

Hakimin daha önce verdiği ifadelerde ölen gencin kendisine küfür edip tokat attığını söylemediğini hatırlatması üzerine Yusuf Z., daha önceki ifadeleri hatırlamadığını belirtti.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Motosiklet Cinayeti Davası Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0