Tanıtım

Modasen`e Büyük Açılış

 
 3451
Modasen`e Büyük Açılış - Modasen Bafra Mağazası, "yeni moda sen ol" sloganı ile Bafra`da açıldı.
Bafra Haber

 |  - Modasen Bafra Mağazası, "yeni moda sen ol" sloganı ile Bafra`da açıldı.

Cumhriyet Meydanı Denizbank yanı, eski Final Dershanesi binasına açılan Modasen Mağazasının açılış kurdelasını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş kesti.

Açılış konuşmasını Modasen adına Modasen Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yüksel yaptı. İlyas Yüksel, "Mağazamız sizlere iyi hizmet vermek, ünlü markaların son moda ürünleriyle buluşturmak için kurulmuştur. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Modasen gibi köklü bir mağazanın Bafra`ya açılması ile iş olanaklarının artması bizleri mutlu ediyor. Bafra`mız bu tür modern mağazalar ile gelişiyor, modernleşiyor. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bol kazançlar dilerim." dedi. Mağaza, Bafra Müftüsü Burhan Keleş`in yaptığı dua sonrası, konfetiler arasında açıldı.

Açılışa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, idari amirler, siyasi parti başkanları,  STK yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Modasen`e Büyük Açılış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0