SAMSUN

Minikler 'Ömür Boyu Spor' İçin Söz Verdiler

 
 107
Minikler 'Ömür Boyu Spor' İçin Söz Verdiler - Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minik öğrencilerle bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde minik öğrencilerle bir araya geldi

Atakum Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulunda düzenlenen gösteri ve etkinliklere katılan Capoeira Derneğine tüm çocuklar ömür boyu spor için söz verdiler. Samsun başta olmak üzere Türkiye'nin tüm illerinde hatta yurt dışında etkinlikler gerçekleştiren Capoeira Derneği gerek gösterileri ile gerekse yaptığı örnek projelerle gittikleri her platformda izleyenleri spora teşvik ediyor.

Yaptıkları gösterilerle öğrencilerin dikkatini çeken Capoeira Derneği, gösterilerin ardından öğrencileri gösteri alanına davet ederek, çeşitli oyunlar oynadılar. Halat çeken, ip atlayan ve Capoeira figürleri deneyen öğrencilere çeşitli dernek hediyeleri verildi. Yarışma ve gösteriler ardından minder üzerine toplanan tüm öğrencilere hitap eden Dernek Başkanı ve Antrenör Güngör Doğanay, "Sevgili çocuklar bugün burada muhteşem bir etkinliğe hep beraber imza attık. Şimdi sizlerden bir söz istiyorum. Beden eğitimi ve egzersiz her zaman için yapmanız gereken zorunlu faaliyetlerdir. Bugünden tezi yok bundan sonra ömür boyu spor yapacağınıza söz veriyor musunuz? Biz örnek ve faydalı olma çabası içerisindeyiz. Bizler bütçesi olmayan ve gönlü oldukça zengin sporcularız. Farklı zorluklar içerisinde büyüdük. Bugün çocuklarımıza her türlü imkanları sunuyoruz ama spora teşvik noktasında istediğimizi alamıyoruz. Tüm illeri karış karış dolaşıp spora teşvik için etkinlikler yapıyoruz. Dağıttığımız küçük bir rozet, bir bayrak ya da bir tişört belki de olimpiyatta göğsümüzü kabartacak bir sporcumuzun spora başlamasına vesile olacak. Derneğimizde haftada 5 gün eğitim veriyoruz, şehit çocuklarından, gazi ve polis çocuklarından, milli sporculardan ve ekonomik durumu zayıf olan katılımcılardan kesinlikle ücret talep etmiyoruz. Samsun'da faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz dernek salonumuzu bize ücretsiz tahsis eden Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler hep bir ağızdan ömür boyu spor yapacaklarına söz verdiler. Gösteri sonrası tüm katılımcılara Türk bayrağı dağıtıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minikler 'Ömür Boyu Spor' İçin Söz Verdiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0