EĞİTİM

Minikler İstiklal Marşı İle Yarıştı

 
 246
Minikler İstiklal Marşı İle Yarıştı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 29 Ekim İlkokulu 1. sınıf öğrencileri "İstiklal Marşı`nı ezbere en iyi okuma" yarışmasıyla hünerlerini sergiledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 29 Ekim İlkokulu 1. sınıf öğrencileri "İstiklal Marşı`nı ezbere en iyi okuma" yarışmasıyla hünerlerini sergiledi.

29 Ekim İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, okul yönetiminin düzenlediği "İstiklal Marşı`nı ezbere en iyi okuma" yarışmasında hünerlerini sergileyerek İstiklal Marşı`nın 10 kıtasını Jüri üyeleri ve velilerin önünde okudu.

Okul öğretmeni Makbule Şahin`in sunuculuğunu yaptığı Fatih Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mustafa Sert, Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ahmet Koç, 29 Ekim İlkokulu sınıf Öğretmeni Kazım Arslan ve 29 Ekim İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hamide Erol`un jüri üyeliğini yaptığı yarışmada 12 öğrenci İstiklal Marşı`nı yüksek performansla okuyarak katılımcıların ve jüri üyelerinin beğenisi topladı.

 Simay Kaçar, Yunus Emre Dinç, Zahit Eren Demir Kol, Deniz İdil Canikli, Zeynep Yılmaz, Miray Su Yılmaz, Muhammet Sahit Perçin, Hanın Otman, Esma Gizem Uyar, Fatma Gül Biçim, Ece Şimşek ve Tuanna Şahin`in hünerlerini sergilediği yarışmada 1. Deniz İdil Canikli, 2. Muhammet Sait Perçin, 3. ise Tuanna Şahin oldu.

Yarışmaya katılan öğrencileri tebrike den Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ödülünü ve başarı belgesini yarışma 1.si Deniz İdil Canikli`ye takdim ederken, Okul Müdürü Mehmet Dursun, yarışma 3.sü Tuanna Şahin`e ise Okul Aile Birliği Başkanı Sali Subaş takdim etti.

 Suriyeli Öğrenci Gönülleri Fethetti

Suriye`den ailesi ile birlikte Türkiye`ye göç eden 1.sınıf kız öğrencisi Hanın Otman, İstiklal Marşı`nın 10 kıtasını ezbere ve duygulu bir şekilde okuyarak katılımcıların gönüllerini fethetti.

Yarışma 1.sine ödülünü vermek için sahneye çıkan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, minik Hanın Otman`ı sahenye çağırarak katılımcılardan alkışlamasını istedi ve kendisini tebrik ederek sarıldı.

Program sunucusu Makbule Şahin ise okul yönetiminin küçük Hanın için aldığı ödülü daha sonra vereceklerini belirterek kendisine ve ailesine teşekkür etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minikler İstiklal Marşı İle Yarıştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0