SAMSUN

Minik Ulaş Lösemiyi Yendi

 
 259
Minik Ulaş Lösemiyi Yendi - Ordu'da yaşayan 6 yaşındaki Ulaş Demirkol, üç yıllık tedavinin ardından lösemiyi yenmeyi başardı
Bafra Haber

 |  - Ordu'da yaşayan 6 yaşındaki Ulaş Demirkol, üç yıllık tedavinin ardından lösemiyi yenmeyi başardı

Ailesinin üç çocuğundan en küçüğü olan Ulaş'a üç sene önce lösemi teşhisi konulmuştu. Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Servisi'nde tedavi edilen ve sağlığına kavuşan Ulaş'a aynı serviste tedavisi bittiği için bir parti düzenlendi.

Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Bölümü'nde düzenlenen partiye annesi Meral Demirkol, babası Aziz Demirkol, Prof. Dr. Emel Özyürek, servis çalışanları, tedavi gören hastalar ve yakınları katıldı. Çocuk Hematoloji-Onkoloji Bölümü ve Kemik İliği Nakil Ünitesi doktoru Prof. Dr. Emel Özyürek'e ve ekibine teşekkür eden Ulaş, pastasını servis çalışanları ile beraber kesti.

Prof. Dr. Emel Özyürek, "Ulaş'ın tedavisini başarı ile tamamlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hastalarımız bu ağır ve uzun tedavilerini bitirirken onların bu sevinç ve başarılarını paylaşmak bize büyük keyif veriyor. Türkiye'de çocuk lösemi hastalarında tedavi başarı oranları yüksektir. Ülkemizde bu hastalıkla ilgili kemoterapi ve kemik iliği nakilleri başarıyla uygulanmaktadır. Çocuklarda lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minik Ulaş Lösemiyi Yendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0