GÜNDEM

Minik Tiyatroculardan `kahraman Acı Biber`

 
 108
Minik Tiyatroculardan `kahraman Acı Biber` - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Seviyle Uzanan Eller Projesi kapsamında ilkokul öğrencileri "ËœKahraman Acı Biber` adlı oyunu sahneledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Seviyle Uzanan Eller Projesi kapsamında ilkokul öğrencileri "ËœKahraman Acı Biber` adlı oyunu sahneledi.

Bafra Kaymakamlığının yürüttüğü Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında Kemalpaşa İlkokulu ve Kızılırmak İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibi, "ËœKahraman Acı Biber` adlı oyunu sahneledi.

Kütüphane girişinde proje kapsamın yapılan organizasyonların fotoğrafları sergilenirken, kütüphaneye giriş yapan Kaymakam Halis Arslan, Sevgiyle Uzanan Eller Projesinin halk oyunları ekibi tarafından karşılandı.  Çocukları tebrike den Arslan onları dağıttığı çiçeklerle ödüllendirdi.

Tiyatro öncesinde Sevgiyle Uzanan Eller Projesi Müzik gurubu katılımcılara 2 parçalık bir konser vererek tiyatro gösterisi için sahneyi arkadaşlarına bıraktı.

Bafra Hasan Çakın Halk Kütüphanesi Konferans salonunda gerçekleşen tiyatro gösterisinde minik tiyatrocular, Hüseyin Cezairli yönetmeliğinde adeta büyüklerine tiyatro dersi verircesine performans sergilediler ve sahneyi Hüseyin Cezairli`nin enstrümanı ile müzik çalmasıyla birlikte "ËœSev kardeşim` adlı parçayı söyleyerek katılımcıların büyük beğenisini topladılar.

Tiyatro gösterisi sonrası, minikleri ve Tiyatro eğitmenlerini öven Kaymakam Halis Arslan, projeye destek veren Bafra Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan`a tebrik ve teşekkür belgesi takdim etti.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amiri Mahmut Kurt`u yanına çağıran Halis Arslan, kendisine projeye destek verdiği için teşekkür etti.

Halis Arslan yaptığı konuşmada, "Bu çocuklar iki buçuk ay gibi kısa bir sürede, Bafra`nın en ünlü ürünlerini tanıtan bu oyunla karşımıza çıktıkları için onları, çocuklarını buraya gönderdikleri için ailelerini tebrik ediyorum. Sayın Erdal Doğan`a projede verdiği destekten dolayı,  Emniyetimizin Çocuk Şube Amiri Mahmut Kurt`a benim olmadığım zamanlarda benim yerime proje ile ilgilendiği, çocuklara çikolatalar, sevgiler dağıttı için teşekkür ediyorum."  dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minik Tiyatroculardan `kahraman Acı Biber` içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0