GÜNDEM

Minik Öğrencilerden Başkan Şahin`e Ziyaret

 
 78
Minik Öğrencilerden Başkan Şahin`e Ziyaret - Bafra Gazi İlkokulu öğrencileri, ilköğretim haftası nedeni ile Bafra Belediye Başkanı  Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gazi İlkokulu öğrencileri, ilköğretim haftası nedeni ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Bafra Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, okul müdürleri Fehmi Erdal, öğretmenleri Halil Yıldız ve Bekir Şenel ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin, öğrencilerle sohbet ederek, yeni eğitim- öğretim yılında kendilerine başarılar diledi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının, tüm eğitim camiasına ve velilere hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Şahin; "Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin geleceği de o kadar iyi olacaktır. Bir ülkenin gelişimi eğitimle ilişkilidir. Eğitimin kalitesi ne kadar yüksek olursa o ülkenin gelişimi de o derece iyi olur. Biz de belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim camiasına ve öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışacağız. Bu düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilerimizi, velilerimizi ve çok değerli öğretmenlerimizi bir kez daha kutluyor, başarı dileklerimi yineliyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Minik Öğrencilerden Başkan Şahin`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0