GÜNDEM

Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Başsağlığı Mesajı

 
 94
Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Başsağlığı Mesajı - Milletvekili Orhan Kırcalı`dan başsağlığı mesajı
Bafra Haber

 |  - Milletvekili Orhan Kırcalı`dan başsağlığı mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Muş`un Varto ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal için taziye mesajı yayınladı.
Kırcalı mesajında şunları söyledi:

Haince bir pusu sonucunda Uzman Çavuşumuz Bafralı hemşerimiz 25 yaşındaki kardeşimiz Bekir Anıl Erdal şehit düştü. İki askerimizde yaralandı. Şehidimize yüce RABBİM`DEN rahmet ailesine, nişanlısına, hemşerilerimize ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum.

Haince kalleşçe ve alçakça saldırılar ile milletimizin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini, bayrağımızı ve devletimizi hedef alan terör örgütü ve örgütleriyle her türlü mücadelemiz devam etmektedir. Bu mücadelemiz sırasında şehit ve gazilerimiz olmaktadır. Bunun acısını yüreğimizde hissetmekteyiz. Bu ihanet şebekelerine karşı milletimiz sağduyulu ve vakur bir şekilde birlik ve beraberliğini sürdürmektedir. Terörün istediği ortama milletimiz asla izin vermeyecektir. Yaşlı genç, kadın erkek, çocuk demeden insanı ve insanlığı hedef alan bu canilere her kim destek oluyorsa bedelini de ödemektedir ve ödemeye de devam edecektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Başsağlığı Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0