SİYASET

Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra`ya Döndü

 
 193
Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra`ya Döndü - TBMM`de yemin eden Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra`ya dönerek Bafralıların sorunlarını dinledi.
Bafra Haber

 |  - TBMM`de yemin eden Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra`ya dönerek Bafralıların sorunlarını dinledi.

Ak Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı seçim döneminde verdiği ve basında da yer alan açıklamasında şunları söylemişti: "Dün neysem, bugünde aynıyım. Yarında aynı olacağım. ALLAH`IN izni ve yardımıyla hayatımı bu anlayışım ile devam ettireceğim. Halkımızın içinde olacağım." Kırcalı bu sözünü tuttu ve Bafra`ya döndü.

AK Parti Samsun Milletvekili Av Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkanı Zihni Şahin ile beraber olarak, vatandaşların dertlerini dinledi ve notlar aldı.

Bu arada Kırcalı`ya Kıbrıs Gazisi Şair Mehmet Yüksel Başbakan Davutoğlu`na yazdığı şiiri okudu ve takdim etti.

Kırcalı daha sonra Bafra Esnaflarından Tekin Tören`in eşi ve gazeteci yazar Osman Yakınoğlu`nun kayınvalidesi Mübeccel Tören`in katılarak başsağlığı diledi. Kırcalı daha sonra ziyaretlerine devam ederek hemşehrileriyle beraber oldu.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: TBMM`de görevimiz dışında kalan zamanlarda halkımızın içinde olacağım. Bugün Bafradayız, başka zaman Samsunumuzun 17 ilçesinde de olacağız. İl ve ilçe Başkanlarımız, belediye başkanlarımız ile halkımızı dinleyeceğiz. Çözebileceğimiz konuları çözmek için gayret edeceğiz. Biz Samsun olarak şanslıyız, bakanımız, Genel Başkan yardımcımız,6 milletvekilimiz var. Büyükşehir belediye başkanımız ve 16 belediye başkanımız var. Diğer belediye başkanımızı da ayırım yapmıyoruz. İl başkanımız ve ilçe başkanlarımız, teşkilat kademelerimiz var. Ahenk içinde halkımıza hizmet ediyoruz. Bundan sonrada hizmet edeceğiz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra`ya Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0