SAMSUN

Milletvekili Mustafa Demir: "Halktan Hiç Kopmadık"

 
 79
Milletvekili Mustafa Demir: "Halktan Hiç Kopmadık" - Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadığına dikkat çekerek, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan partilerden değiliz" dedi
Bafra Haber

 |  - Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadığına dikkat çekerek, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan partilerden değiliz" dedi

7 Haziran seçimleri kapsamında AK Parti adaylarına destek istemek ve parti çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi vermek amacıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Havza ve Vezirköprü ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim koordinasyon merkezlerinde seçim çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından Havza ilçesinde Kavacık, Gidirli, Karaçayır, Kavakçıyurdu, Yağcımahmut, Elmalıca, Cücüler, Çiftlik, Emiruşağı ve Kaynarca Mahalleleri ziyaret edildi. Devam eden seçim programları kapsamında Vezirköprü ilçesinde Kuyumcu Mahallesi'ndeki bolluk aşı programına katılım sağlandı. Programın ardından Develen, Yolpınar, Özyörük, Kaplancık ile Kabalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Ziyaretlerde sorun ve talepleri dinleyen Demir, AK Parti faaliyetleri hakkında bilgi verdi, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarının en büyük niteliğinin sürekli sahada, vatandaşlarla iç içe olması olduğuna vurgu yaparak, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan, ziyaret eden partilerden değiliz" diye konuştu.

AK Parti kadrolarının çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadığına dikkat çeken Demir, yapılan ziyaretlerde vatandaşların ilgisinin, desteğinin, duyulan güvenin doğru siyaset, hizmet yolunun rotasını çizdiğini, üzerilerine düşen sorumluğu daha da artırdığını vurguladı. Halkını yarı yolda bırakan partilerden hiç bir zaman olmadıklarını ve olunmayacağını ifade eden Demir, şöyle konuştu: "Milletimiz bize güvendi ve inandı. Biz hiç bir zaman halkımızı yarı yolda bırakmadık, bırakmayız. Partimizde görev alan her bir kişi ne kadar büyük bir vebal ve sorumluluğun altına girdiğinin farkındadır. Seçimler geldi diye sahaya çıkan bir parti değiliz. Sürekli halkının yanında olmuş, yalnız bırakmamış bir partiyiz. Şimdi AK Parti kadroları olarak yeni adaylarımıza, partimize destek için yollardayız. Her gittiğimiz yerde halkımızın 'siz bizimlesiniz, yanımızdasınız' sözleri bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Şimdi yeni Türkiye için el ele verme zamanıdır. Şimdi başarı çıtasını daha da yükseltme günüdür."

Demir, yapılan ziyaretlerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi noktasında ise hızlı bir şekilde çalışmaların da sürdüğünün altını çizdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Mustafa Demir: "Halktan Hiç Kopmadık" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0