SAMSUN

Miliç Göz Kamaştırıyor

 
 62
Miliç Göz Kamaştırıyor - Terme Miliç sahilindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alan içerisine inşa edilen ağaç tesis için talimat vererek, "Buraya modern hiç bir eşya girmeyecek
Bafra Haber

 |  - Terme Miliç sahilindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alan içerisine inşa edilen ağaç tesis için talimat vererek, "Buraya modern hiç bir eşya girmeyecek

Her şey otantik olacak ve geçmişimizi yansıtacak" dedi.

Ege sahillerini aratmayacak olan Miliç sahilinin turizme kazandırılması noktasında Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İçerisinde inşa edilen sosyal mekanlar ile Miliç şimdiden yerli ve yabancı tatilcilerin vazgeçilmez adresleri arasında yerini almaya başladı bile.

TATİLCİLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKANI OLACAK

Alanın içerisindeki kafeteryalar, duş alanları, tuvaletler, büfeler, mescit, bisiklet, gezi ve taşıt yolları ile tam bir sosyal tesis haline gelen Miliç sahilindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan tüm çalışmaları tek tek kontrol etti.

ZAMAN TÜNELİNDE YOLCULUK

Sahil içerisinde tamamen doğayla uyumlu ağaçtan inşa edilen tesis için özellikle geçmişin izlerinin yansıtılması konusunda talimat veren Başkan Yılmaz, "Buraya gelenler modern zamanda geçmişi yaşasınlar. İçerisinde modern hiç bir eşya olmasın. Gelen ziyaretçilerimiz adeta zaman tünelinde yolculuğa çıksınlar. Burası insanlara rutinden çıkıp geçmişi düşünmez fırsatı versin" diye konuştu.

BATAKLIKTAN CENNET BAHÇESİNE

Miliç'te yürütülen çalışmalarda sona gelindiğine de dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Eskiden virane olarak anılan Miliç, şimdi görüldüğü gibi göz kamaştırıyor. Yaptığımız kalkınma hamleleri ile ilçelerimizi ihya ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'ın Miliç sahil düzenleme çalışmalarını incelemesi sırasında Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Makine İkmal Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Anakent Genel Müdürü Kadir Koçak ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri yer aldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Miliç Göz Kamaştırıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0