SİYASET

Mhp Kongresi Başladı

 
 1910
Mhp Kongresi Başladı - Samsun`un Bafra ilçesinde 10 Ocak tarihinde yapılan olaylar neticesinde iptal edilen MHP Bafra ilçe kongresi bugün yeniden yapılıyor.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde 10 Ocak tarihinde yapılan olaylar neticesinde iptal edilen MHP Bafra ilçe kongresi bugün yeniden yapılıyor.

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde yapılan kongrede mevcut başkan Av.Hüseyin Acar ve İşadamı İsmail Süleymanoğlu başkan adaylığına talip oldular.

Kongreye MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,  MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Çalışkan, Çevre ilçe MHP Başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede divan başkanlığına MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir seçilirken saygı duruşu ve istiklal marşı ile kongre başladı.

İlk olarak MHP Bafra ilçe başkan adayı İsmail Süleymanoğlu Türkiye ve Bafra siyasi,ekonomik konularında konuşma yaptı. Mevcut Başkan Av.Hüseyin Acar ise göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıkları sosyal,kültürel çalışma ve projeler hakkında delegelere açıklamalarda bulundu.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise yapılan çalışmalar ve Türkiye gündemi ile ilgili konuştu.

 

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir,``Bunlar uzun adam, kısa adam diye kendilerini anlatıyorlar. O kısa adam devlet el öper, diz çöker etek öper diyor. Bunu söylemelerinin nedeni İmralı canisinin karşısına gidip diz çöküp aman dilediler. Bizde vatanına, milletine , devletine dünden bugüne bağlı olan Türk Milliyetçileri olarak diyoruz ki devlet diz çökmez, devlet el öpmez. Devlet etek öpmez. İşte bu kongrede diz çökmeyecek devleti, devletin başına getirecek kadroları seçeceğiz. AKP hükümet olunca 3 y ile mücadele edeceğim demişti. Birincisi yolsuzluklar mücadele, yoksullukla mücadele edeceğim demişti. 3 yasaklarla mücadele edeceğim dedi. 17-25 Aralık yolsuzluk haftası ilan ettik. Efendim ayakkabı kutularında milyon dolar para çıkmış. Anlattılar yok o paralarla cami yapacaklarmış, imam hatip lisesi yapacaklarmış. Yok bu parayı paralel yapı kutuya  koydu dediler. Bugün elinizdeki yargı parayı iade edin talimatını verdiğinde faizini istediniz. Hani o para sizin değildi. Hani o parayı paralel yapı gelip evinize koymuştu. Ayakkabı kutularında çıkan milyon dolarları unutturmayacağız. O gemicikleri unutturmayacağız.``dedi. Özdemir AKP`nin Türkiye üzerine oynadığı oyunlar hakkında da geniş bir konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi. 458 delegenin listede bulunduğu kongrede sandıklar saat 17.00`de açılacak. 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Kongresi Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0