SİYASET

Mhp Belediye Başkan Adaylarına Beşyol Ve Pazar Esnafına Ziyaret

 
 1844
Mhp Belediye Başkan AdaylarınaBeşyol Ve Pazar Esnafına Ziyaret - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın ve Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Beşyol ve Pazar esnafını ziyaret ederek pazarcıların taleplerini dinledi.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın ve Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Beşyol ve Pazar esnafını ziyaret ederek pazarcıların taleplerini dinledi.

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın ve MHP İl Başkanı Şaban Kılıç Bafra`ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Öncellikle Bafra MHP İlçe binasına gelen İl Başkanı Şaban Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın partililerle buluştu. Burada günün programını yapan Günaydın ve Kılıç Bafra MHP Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya ile birlikte Beşyol ve Pazaryeri esnafını ziyaret ederek pazarcı ve esnafın derdine ortak oldu.

Beşyol ve Pazaryeri esnaflarını gezen Ferhat Günaydın ve Özgür Topkaya, esnaflardan büyük ilgi gördü. Sıçak sohbet eşliğinde geçen ziyaretlerde, Bazı esnaflar MHP`yi artık Bafra`da görmek istediklerini dile getirdiler. Pazarcılar olarak çok sıkıntılar çektiklerini beyan ettiler.

Pazar da gittiği her tezgâhın başında pazarcı esnafı ve pazarı gezen vatandaşların ilgisiyle karşılaşmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya; "Seçim ziyaretlerimiz kapsamında Pazarcı esnaflarımızla kucaklaşmak,  sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Ben halkın içinden biriyim. Seçildiğim takdirde Belediyenin kapısı kesinlikle halkıma açık olacak. Her karşılaştığım esnaf kardeşim beni bağrına bastı bundan mutluluk duydum.

Bizler, sizleri onurlandırmak için bu yola baş koyduk. Sizlerin destekleri ile Samsun ve Bafra`da MHP kalesini alacaktır. Pazaryerinin durumu ortadadır hiç korkmayın, sizler için hazırladığımız projelerimizle, Pazaryerinin esnafımıza, müşterisine ve Bafra `ya yakışır bir Pazaryeri olacaktır.

Özgür Topkaya," Samsun Büyükşehir Başkanı Sayın Dr. Ferhat Günaydın ile bu gün buraya sizlerle buluşmaya geldik. Sizlerin isteklerine karşılık vereceğimize inanmanızı istiyorum. Sizlerde bu adaylık sürecimizde, Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz.

Verdiğiniz desteklerle Bafra`nın çevresini değişeceğinin sözünü de şimdiden sizlere veriyoruz."  dedi

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın, MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, Samsun MHP İl Başkanı Şaban Kılıç ve Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve yönetimi MHP Kadın Kolları ile Sabah 09 00`da başlayan Beşyol ve pazaryeri esnaf gezileri akşam saatlerine kadar devam etti. 

Bafranın haberi, bafra

 MHP
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Belediye Başkan Adaylarına Beşyol Ve Pazar Esnafına Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0