SİYASET

Mhp Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar: Zor Bir Delege Tespiti Sürecine Girdik

 
 2317
Mhp Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar:Zor Bir Delege Tespiti Sürecine Girdik - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, "zor bir delege tespiti sürecine girdik."  dedi.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, "zor bir delege tespiti sürecine girdik."  dedi.

Toplantıda, zor bir delege tespiti sürecine girdiklerini belirten Hüseyin Acar, "Bizler 10 Ocakta ki kongre sürecine gelmeden Bafra'da önce ki kongre süreçleri gelinen süreçler bakıldığı zaman zor bir delege tespiti sürecine girdik. Maalesef itirazlar üzerine biz ancak kesin listeyi dün akşam alabildik.

Bir yönünü Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığında üyeliği gözükmeme ihtimali olan veya seçim kuruluna itirazlar olabilir, vatandaş genel merkeze gidip istifa edebilir, notere gider istifa edebilir, parti değiştirebilir, 10 gün içinde dahi Yargıtay daki üyeliklerimiz değişebiliyor. Bu yüzden bizlerin delegeleri 1 ay 2 ay önceden belirlemesi mümkün değil.

Neticede 15 gün önce bizler delege listemizi ilçe seçim kuruluna verdik arkasından da 3-4-5' i askı süreciydi itiraz eden arkadaşlarımızın hepsine saygı duyuyoruz. Bunlar demokratik haklarını kullandılar sürecin akabinde de 2 gün içinde de seçim kurulunun buna cevap verme ve karara bağlama yükümlülüğü var. Seçim kurulunun verdiği kesin kararın arkasından bizler delegelerimizin kesin listesini aldık. Hem delegelerimizle bir araya gelmek hem de 10 Ocak'ta yapılacak kongrede aday olduğumuzu açıklamak istedik.

Kamuoyunda oluşturulan atmosfer gereği birazda arkadaşlarımızda tedirginlik oldu. Bizlerin sizlerden istirhamımız 10 Ocak günü kongrenize sahip çıkınız. Sizler Milliyetçi Hareket Partisinin delegelerisiniz artık sizler tarafsınız. Aday olduğumuz için sizlerden oy isteyeceğiz ister oy verin ister vermeyin ama gelin partimize hep birlikte sahip çıkalım. Sadece kongrelerde değil, delegelik süreçlerinde değil, parti üyenindir, parti teşkilattaki organların değildir. Partide her üyenin hakkı vardır, sahipliği vardır. Milliyetçi hareket partisinin delegelerinin Bafra'da MHP 'ye oy veren seçmene karşı sorumluluğu var."   ifadelerinde bulundu.   

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar: Zor Bir Delege Tespiti Sürecine Girdik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0