EDİTÖR

Mhp Bafra Belediye Başkan Adayı Pazar Günü Açıklanıyor

 
 2798
Mhp Bafra Belediye BaşkanAdayı Pazar Günü Açıklanıyor - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pazar günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve bazı ilçe adaylarını açıklayacak.
Bafra Haber

 |  - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pazar günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve bazı ilçe adaylarını açıklayacak.

8 Aralık 2013 Pazar günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda adaylığına kesin gözü ile bakılan Dr. Ferhat Günaydın`ın isminin açıklanması bekleniyor.

Alınan bilgilere göre Samsun Büyükşehir adayı ile beraber Bafra ve Atakum adayı da açıklanacak.
Bafra MHP adaylığında heyecan devam ediyor. Aslan Yıldırım`ın aday olma şansını yitirdiği yarışta, Nusret Seven, Özgür Topkaya ve Hasan Aslan var.

Geçtiğimiz Cuma günü İl Başkanı Şaban Kılıç ve Milletvekili Cemalettin Şimşek`in, Aslan Yıldırım`ı Genel Merkeze aday olarak önerdiği iddia edilmişti. Aday olacak memurların son istifa tarihi olan Cuma günü ismi açıklanmayan Aslan Yıldırım, istifa etmeyerek adeta yarıştan çekildi.

Bafra Belediye Başkan adaylığı belirleme çalışmalarında aday adayları ve destekçileri son kozlarını oynadı. İl Başkanı ve vekil Cemalettin Şimşek, süreci takip edecek. Bafra İlçe Başkanı`nın ise nasıl bir tavır aldığı henüz belli değilken, Bafra MHP Yönetiminin büyük çoğunluğunun Nusret Seven ismi üzerinde karar kıldığı bilgisine ulaşıldı.
Genel Merkezin, Cuma gününe kadar belirlediği adaya tebligat yapması bekleniyor. 
Editör

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Bafra Belediye Başkan Adayı Pazar Günü Açıklanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0