SİYASET

Mhp Adayı Av. Dilek Kiraz Beniz Bafra Haber`i Ziyaret Etti

 
 911
Mhp Adayı Av. Dilek KirazBeniz Bafra Haber`i Ziyaret Etti - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili adayı Av. Dilek Kiraz Beniz Bafra Haber`i ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili adayı Av. Dilek Kiraz Beniz Bafra Haber`i ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına memleketi Bafra`da başlayan Av. Dilek Kiraz Beniz, "Partim MHP teveccüh göstererek beni 7. sıradan milletvekili adayı gösterdi. Partime ve Türk Milletine hizmet etmek amacıyla tüm zamanımı harcayarak seçim çalışmalarına destek vereceğim." dedi.

Bafra Haber`i sürekli olarak takip ve takdir ettiğini ifade eden MHP Samsun Milletvekili adayı adayı Av. Dilek Kiraz, "Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Basına baskının zirveye çıktığı, gazetecilerin sürekli olarak soruşturma geçirdiği hatta tutuklandığı bugünlerde Bafra Haber cesaretle, özgür yayın anlayışına devam ediyor. Türkiye demokrasisinin bu günlerde her zamankinden daha fazla özgür basına ihtiyacı var. Bafrahaber de bu anlamda hem tarafsız hem de özgür basın olarak görevini yerine getiriyor ve herkesin takdirini kazanıyor." dedi.

Bafra Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali İhsan Başaloğlu ise "Dilek Hanım hem seçimlere, hem MHP`ye hem de Bafra`ya renk kattı. MHP`nin Bafralı bir kadın adayı listelere koyması siyaseten de biz Bafralılar açısından gurur verici. Bizler Bafralıyız ve hangi partiden olursa olsun, Bafralıların listelere girmesinden ve seçilmesinden yanayız. Dilek Hanım, İstanbul`da yaşamasına rağmen her gün Bafra ile Samsun ile yaşayan bir Bafralı. Bunu sivil toplum çalışmalarından da kolayca görebiliriz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Adayı Av. Dilek Kiraz Beniz Bafra Haber`i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0