GÜNDEM

Metruk Binadan Dram Ve Tanju Çolak`ın Akrabası Çıktı

 
 238
Metruk Binadan Dram VeTanju Çolak`ın Akrabası Çıktı - Tuğrul Taş - Bafra Haber / Samsun`un Bafra  ilçesinde terk edilmiş metruk bir binada yaşam mücadelesi veren kimsesiz adamın anlattıkları yürekleri dağladı.
Bafra Haber

 |  - Tuğrul Taş - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde terk edilmiş metruk bir binada yaşam mücadelesi veren kimsesiz adamın anlattıkları yürekleri dağladı.

Anne ve babasını kaybettikten sonra sokaklarda yaşam mücadelesi veren Adnan Çelik Kavakpınar Mahallesi`nde terk edilmiş metruk binada yaşıyor. 


Rahatsızlıkları nedeniyle çalışamayan ve yoksul bir yaşam süren Çelik gözyaşları içerisinde kendisine uzanacak bir el istiyor.

 

Avrupa gol kralı Tanju Çolak`ın halasının oğlu olduğunu söyleyen Adnan Çelik, "İnsan gibi yaşamak istiyorum. Hükümetten, devletten, kaymakamlıktan yardım istiyorum. Bir gün ne olacağım belli değil. Ölüp gideceğim, hayatta hiçbir garatim yok. Devletime sığınmak istiyorum. Yattığım yer belli, sıkıntı içerisindeyim, hastayım, rahatsızım, ayaklarımda şişlik var. Umut istiyorum ayaklarımda çıkan yaralar yüzünden topal geziyorum. Hükümetten, devletten umut istiyorum bana sahip çıksınlar." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Metruk Binadan Dram Ve Tanju Çolak`ın Akrabası Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0