GÜNDEM

Mescit Olarak Kullanılan Evde Yangın Çıktı

 
 1753
Mescit Olarak Kullanılan Evde Yangın Çıktı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde mescit olarak kullanılan evde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde mescit olarak kullanılan evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın saat 19.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Hacı Zülfikar Sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Emine Kıpırdamaz`a ait olan tek katlı müstakil evde nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevre sakinlerinin ihbarı doğrultusunda olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken her hangi bir yaralanma olması ihtimaline karşı Acil Servis Ekipleri hazırda bekledi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında her hangi bir yaralanan olmazken  büyük miktarda maddi hasar meydana geldi.

Yangının olduğu evin içerisinde insan olduğunu sanan vatandaşlar korkulu gözlerle müdahaleyi izlerken bir vatandaş ise "Emine teyze burayı arkadaşlarıyla birlikte namaz kılmak ve kuran okumak için kullanıyor. İnşallah içeride kimse yoktur."dedi.

Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Tescil Büro Amiri Galip Yavaşoğlu yangın yerine gelerek incelemelerde bulundu ve çağrılan olay yeri inceleme ekipleri evde araştırma yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mescit Olarak Kullanılan Evde Yangın Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0