EĞİTİM

Merkez İlköğretim Okulunda Karne Sevinci

   |   
 1536
Merkez İlköğretim Okulunda Karne Sevinci - Bafra Merkez ilkokulunda öğrenciler karnelerini düzenlenen tören ile aldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Merkez ilkokulunda öğrenciler karnelerini düzenlenen tören ile aldı.

Törene Bafra Kaymakamı Ali Katırcı eşi Hacer Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 Düzenlenen törende karnelerin dağıtılmasının ardından Öğretmen Şinasi ÖNAL Eğitin Teşvik Ve Sanat ödülleri Bafra Kaymakamı Ali KATIRCI ve eşi Hacer KATIRCI, Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Okul Müdürü Muhsin Karagözlü yaptığı açıklamada şöyle söyledi;

1898 yılında o günkü adı Mektebi Zükür olarak eğitim hayatına başlayan Merkez İlkokulu 116 yıldır Bafra`mıza hizmet etmektedir. Eğitim alanında adeta Bafra` nın çınarı olmuştur. İşte bu çınarın filizlerinden olan 1947 yılı mezun öğrencimiz Aytekin Timur başarılarında büyük pay sahibi gördüğü ilkokul öğretmeni merhum Şinasi Önal'ın adını yaşatmak öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulamak maksadıyla finansman sağlayarak 2012 yılından itibaren böyle bir ödül töreni tertip edilmesini sağlamıştır. Ödülün düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Dr. Aytekin Timur ve değerli eşlerine, ödülün koordinasyonundaki çalışmalarından dolayı Dr Erkan Ereren ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ergun Kunter'e okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Merkez İlköğretim Okulunda Karne Sevinci içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0