EĞİTİM

Mehmet Ulusar Anaokulunda Tekerlekli Sanadalye Töreni

 
 217
Mehmet Ulusar AnaokulundaTekerlekli Sanadalye Töreni - Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu`nda bir tekerlekli sandalye teslim töreni yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu`nda bir tekerlekli sandalye teslim töreni yapıldı.

 Tören ve sandalye bağışı töreni sunuculuğunu, okul öğretmenlerinden Hatice Onur yaptı. Onur şöyle dedi:"Okulumuzun 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı`nda devam eden "Eko-Okullar Projesi" Kapsamında, geri dönüşüm ve atık konularıyla ilgili olarak çocuklarımızla mavi kapak kampanyası başlatarak engellilerin engelleri aşmasına destek verdik. "Sizin için altı-üstü kapak" onlar için ise "her kapak bir adım" demektir.

Mavi kapak kampanyasına destek olan tüm velilerimize ve bilinçli çocuklarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Engellilin engelini ortadan kaldırmak için almış olduğumuz tekerlekli sandalyeyi vermek üzere dernek başkanımızı buraya davet ediyoruz.

TSD Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan ve dernek üyeleri, Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Saadet Öztürk ve okul öğretmenleriyle minik öğrencileri ve davetliler, tekerlekli sandalyeyi Hasan Özmangi`ye alkışlar arasında hediye ve teslim ettiler.

Tören toplu fotoğraf çekimi ve yapılan ikramlarla sona erdi.

Haber: Oktay Zerrin- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mehmet Ulusar Anaokulunda Tekerlekli Sanadalye Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0