EĞİTİM

Mehmet Ulusar Anaokulu Kuş Cenneti`nde

 
 211
Mehmet Ulusar Anaokulu Kuş Cenneti`nde - Mehmet Ulusar Anaokulu yönetimi, öğrencileri ve velileri Kuş Cenneti gezisine götürdü.
Bafra Haber

 |  - Mehmet Ulusar Anaokulu yönetimi, öğrencileri ve velileri Kuş Cenneti gezisine götürdü.

Mehmet Ulusar Anaokulu, öğrencilerini ve velilerini Eko-Okullar projesi  kapsamında  Bafra Kuş Cenneti ve Su Basar Ormanlarına götürdü.

Çocuklara ve ailelerine  suda yaşayan hayvanlar, doğal ortamda  yaşayan hayvanlar tanıtıldı ve yaşam  kaynağı olan suyun önemi anlatılarak, incelemeler yapıldı.

Okul Müdürü Saadet Öztürk Eko-Okullar Projesinin önemini bu gezide de vurgulayarak, "Geleceğimiz olan çocukların doğayı ve dünyayı koruması için bu ve bunun gibi projelere ihtiyacımız var.  Siz değerli velilerimizde unutmasın ki evlerinizde yada çocuklarınızla yanlız kaldığınızda bir böceğe karşı yaptığınız yanlış bir haraket çocuğunuzun ilerde hayvan ve doğaya karşı farklı bakmasını sağlayabilir." dedi.

Sözlerine devam eden Öztürk, "Ayrıca değerli velilerimiz Kızılay Haftasında topladığımız yardımlar, Alaçam ilçesi Kara Hüseyinli Köyüne ulaşmıştır. Bu konuda da okul olarak çalışmalarımız devam edecektir." Şeklinde konuştu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mehmet Ulusar Anaokulu Kuş Cenneti`nde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0