SAMSUN

Medicana Samsun Noterler Odası İle Anlaştı

 
 588
Medicana Samsun Noterler Odası İle Anlaştı - Medicana Samsun Hastanesi, Samsun Noterler Odası ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı
Bafra Haber

 |  - Medicana Samsun Hastanesi, Samsun Noterler Odası ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı

Protokole, Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ve Samsun Noter Odası Başkanı Ömer Faruk Tarak tarafından imza konuldu. Protokol hakkında bilgi veren Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, "Medicana International Samsun Hastanesi açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Samsun Noterler Odası'nı da katmış olmaktan onur duymaktadır. Hastanemiz Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin en kapsamlı sağlık yatırımı. Sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz sağlık hizmet protokolleri planlamaktayız. Hastanemiz tüm branşlarda vermiş olduğu hizmeti, çağdaş teknolojik alt yapısı ve alanlarında uzman hekim kadrosuyla hastalarına sunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetimizi uygun ekonomik koşullarla Samsun ve bölge halkının hizmetine sunuyor olmak en önemli önceliklerimiz arasındadır" dedi.

Samsun Noterler Odası Başkanı Ömer Faruk Tarak ise, sağlık hizmetlerinin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olduğunu, bu amaçla odalarına bağlı üyelerin kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti alması adına Medicana International Samsun Hastanesi ile protokol imzaladıklarını, bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını dilediklerini belirtti.

Protokole göre; Medicana International Samsun Hastanesi ve Samsun Noterler Odası arasında; tüm üyeler, üyelerin bakmakla yükümlü olduğu 1. dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Medicana Samsun Noterler Odası İle Anlaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0