GÜNDEM

Medibafra`dan Dr Cinayetine Kınama

 
 223
Medibafra`dan Dr Cinayetine Kınama - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Özel Medibafra Hastanesi sağlık çalışanları, Uz. Dr. Kamil Furtun`un öldürülmesini yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Özel Medibafra Hastanesi sağlık çalışanları, Uz. Dr. Kamil Furtun`un öldürülmesini yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.

Dr. Kamil Furtun`a yapılan silahlı saldırıyı Özel Medibafra Hastanesi bahçesinde kınayan sağlık çalışanları adına basın açıklamasını Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygün yaptı.

Aygün`ün yaptığı Basın Açıklaması Şöyle:

Acımız büyük...

Sağlıkta başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin çok acı ve düşündürücü bir örneğini üç gün önce Uz. Dr. Kamil Furtun`u kaybederek yaşadık. Uz. Dr. Kamil Furtun silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.  Ülkeyi yöneten, sağlık sektöründe söz sahibi olan herkesin bu silahı kendine çevrilmiş olarak düşünmelerini ve görmelerini arzu ediyoruz. Başka türlü bu konuda çözüm üretmemiz söz konusu değildir. Bir toplum, hekimlerini yok etme noktasına gelmişse bu toplumsal şiddet ve toplumsal cinnet anlamında çok yüklü bir işarettir.  Bu konuda başta Bakanlığımız, Emniyet yetkilileri ve adli merciler olmak üzere bu işte yetki ve sorumluluk sahibi olan herkesin gerekli önlemleri almasını arzu ediyoruz.

Değerli meslektaşımız Uz. Dr. Kamil Furtun`u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Birçok sağlıkçı, her gün şiddete maruz kalıyor. Bunlara dur demeliyiz.  Özel Medibafra Hastanesi olarak Saygı değer Uz. Dr. Kamil Furtun`a Allah`tan rahmet, tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Medibafra`dan Dr Cinayetine Kınama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0