GÜNDEM

Mal Müdürlüğünden Bayram Doğru`ya Veda Yemeği

 
 130
Mal Müdürlüğünden Bayram Doğru`ya Veda Yemeği - Bafra Mal müdürlüğünden emekli olan Bayram Doğru`ya mesai arkadaşları tarafından Öğretmenevinde veda yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Mal müdürlüğünden emekli olan Bayram Doğru`ya mesai arkadaşları tarafından Öğretmenevinde veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Bafra Mal müdürü Tuğrul Naki Gürel, Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi Belma Özel ve mal müdürlüğü personeli katıldı.

Yemekte konuşma yapan Bayram Doğru; "1977 yılında Kayseri Şeker Fabrikasında işe başladım. 1985 yılına kadar burada çalıştım. Akabinde 1987 yılında Çarşamba`da Mal müdürlüğünde ilk memuriyet hayatıma atıldım. 1992-1997 yılında Alaçam`da tamamladıktan sonra memuriyet dönemlerimi emekli olana kadar Bafra Mal müdürlüğünde çalıştım. 2015 yılının Temmuz ayına kadar birlikte büyük bir haz duyarak mesai arkadaşlarımla beraber çalıştık. Tabii ki bir takım kırgınlıklar istemeyerek te olsa yaşanmış olabilir. Bu nedenle şahsım olarak daima güzellikleri yad ederek çalışma hayatıma veda ederken sizlerden memnun ayrılmanın sevincini yaşayarak bu yemek organizasyonunu düzenleyen ve ailece iştirak eden siz dostlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Gecenin anısına konuşma yapan Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Gürel ise; "personelimiz olan Bayram Doğru`nun veda gecesinde hep beraber buradayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma çerçevesinde çalıştığımız günlerimiz oldu. Emekli olan Bayram Doğru`ya bundan sonraki hayatında ailesiyle beraber başarılı ve sağlıklı günler geçirmesini diliyorum." Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mal Müdürlüğünden Bayram Doğru`ya Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0