EĞİTİM

Makine Bölümü Öğrencileri Damsan`ın Desteği İle Renault Fabrikasını Gezdi

 
 426
Makine Bölümü Öğrencileri Damsan`ınDesteği İle Renault Fabrikasını Gezdi - Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Bölümü Damsan Makine desteği ile Bursa Oyak Renault fabrikasına teknik gezi düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Bölümü Damsan Makine desteği ile Bursa Oyak Renault fabrikasına teknik gezi düzenledi.

Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 46 kişilik bir grupla Oyak  Renault fabrikasına teknik gezi düzenledi.

Sıcak bir karşılamayla başlayan gezimizde önce bir saatlik sunumun ardından Fabrikanın bütün üretim departmanları uzmanlar eşliğinde gezildi.

Öğle yemeği ve değerlendirme toplantısı yapıldı. İnsan Kaynakları yöneticisi Murat Kula Makine Bölümü öğrencilerinin iş bulma sorunu olmadığını mezun olduktan öğrencilerimizin Renault  fabrikasına müracaat edebileceklerini söyledi. Fabrika gezisinden öğrencilere hediyeler verildi.

Bafra eski Kaymakamı Halis Arslan, öğrenci kafilesini otelde ziyaret ederek, daha önce Bursa Vali yardımcılığı yaptığını, Bafralıların her zaman kendisini çekinmeden arayabileceğini söyledi.

Okul Müdür Yardımcısı Serhat İpek, gezinin bir kısmına sponsor olan DAMSAN Makinaya teşekkür ederek, olan DAMSAN Makine`nın bundan sonra da yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Geziden memnun kalan öğrenciler, gezi sonunda okullarının ve mesleklerinin kıymetini daha iyi anladıklarını ve derslerine daha iyi çalışarak, daha donanımlı bir şekilde mezun olmak istediklerini ifade ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Makine Bölümü Öğrencileri Damsan`ın Desteği İle Renault Fabrikasını Gezdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0