SPOR

Mahmut Kırıcı: Maç Zamanı Artık Dinlenmek Yok

 
 1161
Mahmut Kırıcı: Maç Zamanı Artık Dinlenmek Yok - Yalçın Köse- Bafra Haber / 1930 Bafraspor voleybol takımı antrenörü Mahmut Kırıcı, "Maç zamanı artık dinlenmek yok."     dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / 1930 Bafraspor voleybol takımı antrenörü Mahmut Kırıcı, "Maç zamanı artık dinlenmek yok."     dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 3 Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor Voleybol takımı 15 Şubat Pazar günü saat 14.00`da Bafra`da Erzincan Gençlikspor ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi Bafra Kapalı Spor Salonunda 1930 Bafraspor voleybol takımı maça antrenman yaptılar.

Antrenman öncesi takım ve Pazar günü yapacakları maç hakkında açıklama yapan 1930 Bafraspor voleybol takımı antrenörü Mahmut Kırıcı, "Bu hafta Erzincan ile maçımız var. Yenebileceğimiz bir rakip. Yeni oyuncumuzda var. Benim kendi öğrencilerimden Bafralı oda maçta katılacak bize. Onunda bize ne kadar faydası olabileceğini göreceğiz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Bayağı uzun bir ara oldu 3 hafta devre arası verdik sonra 1 hafta maça çıktık ardından 2 hafta ara verdik ve uzaklaştık bayağı sürekli antrenman yaptık. Artık maç zamanı artık dinlenmek yok. Bu maçtan sonra 1 hafta ara daha var. Federasyon böyle bir karar almış maçlar arasında 1 hafta aralar veriliyor. Ondan sonrada inşallah guruplara çıkacağız.  Buradan 2.Lig hedefimiz amacımıza doğru yürüyoruz. Oyuncular arasında sakatlığı olan yok herkes iyi ve maça hazır."    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mahmut Kırıcı: Maç Zamanı Artık Dinlenmek Yok içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0