SAMSUN

Mahalli Drag Yarışında 19 Mayıslı Gökhan 2. Sırada

 
 786
Mahalli Drag Yarışında 19 Mayıslı Gökhan 2. Sırada - Her yıl Çorum`da gerçekleştirilen Mahalli Drag Yarışları bu yıl 30 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Her yıl Çorum`da gerçekleştirilen Mahalli Drag Yarışları bu yıl 30 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

 Civar il ve ilçelerden katılan onlarca araç ayrı sınıflarda kıyasıya mücadele verdi.

19 Mayıs ilçesinden Redline Garage ekibi adına katılan Gökhan Demir 250 hp`lik honda Civic marka otomobiliyle kendi sınıfında verdiği zorlu mücadelenin ardından kategoriyi 2.sırada bitirerek kupa almaya hak kazandı.

Yarışmada 2.lik kupasını alan Gökhan Demir yaptığı açıklamada; "Derece yapmak ve kupa ile ilçemize dönmek güzel bir duygu, hakkımız birincilikti ama olsun aracımızdaki eksikleri gördük birazda şansızlık üzerinizdeydi, İnşallah bir dahaki yarışta eksiklerimizi tamamlayıp 1.olacağız."dedi

Demir : "Geçen seneki yarışlarda da pist sıkıntılıydı yola tutunmakta çok zorluk çektim hem varış noktası kısa hem zemin çok kötüydü ama yine de kupaya uzandım. Her yarış bir tecrübe oluyor eksiklerimizi buluyoruz aslında eksiklerimizin farkındayız ama maddi imkanlarımız kısıtlı olduğu için birden yapamıyoruz buda zaman alıyor. İnşallah bu sıkıntıları çözüp daha iyi yerlere varacağız."Şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mahalli Drag Yarışında 19 Mayıslı Gökhan 2. Sırada içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0