GÜNDEM

Madde Ve Uyuşturucu Bağımlılığına Hayır Semineri

 
 76
Madde Ve Uyuşturucu Bağımlılığına Hayır Semineri - Madde ve uyuşturucu bağımlılığına hayır semineri verildi.
Bafra Haber

 |  - Madde ve uyuşturucu bağımlılığına hayır semineri verildi.

Bafra Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda  "Madde ve uyuşturucu bağımlılığına hayır" proje kapsamında Samsun İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünden Polis Memuru Yavuz Alp, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Baro Avukatlarının temsilcilerinin katılımıyla Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi ile İbni Sina Anadolu Meslek Lisesinden toplam da 404 öğrenci ve 16 öğretmene seminer verildi.

Ayrıca düzenlenen seminere Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit`te katıldı.

Seminerde özellikle uyuşturucunun zararları anlatıldı. Uyuşturucuya başlamamanın altın kuralı olan sigara ve alkolden uzak durulmasını, bilmediğiniz hap ve ilaçları kullanmamalarını bu alışkanlıkları olan kötü arkadaşlardan uzak durmaları konusunda uyarıldı.

Seminer öncesi Bafra Kaymakamı Halis Arslan öğrencilere yapmış olduğu açıklamalar arasında; " kötü alışkanlıkları olanlar spor yapamaz. Onun için spor yapmalıyız. Ben sporu seven ve yakından ilgilenen birisiyim. Bütün çocuklarımız, bütün evlatlarımız ve gençlerimiz bizim en büyük sermayemizdir. Onun için sizler bizlerin en büyük sermayesiniz. Bu sermayeyi, zenginliği ve hazineyi boşa harcamak istemiyoruz. Gelecek Türkiye` sini bu sağlıklı gençlerle götüreceğiz. Uykunuzu düzenli alıyorsanız, spor yapıyorsanız, beslenmenize dikkat ediyorsanız hiçbir kötü düşünce sizi kandıramaz. Maalesef gençlerimizi dışarıda bekleyen tehlikelere karşı savaş açmalıyız. Biz hem bedenen, hem ruhen, hem fikren sağlam insanlarla, sağlam çocuklarla geleceğe hep birlikte inşa edeceğiz. Onun için kendinize mutlaka bir hedef belirleyin o hedef yoksa başaramazsınız. Başarıya ulaşmak için uykunuz kaçacak. Uyuyamayacaksınız. Onun için anne ve babanızı üzmek istemiyorsanız, kendinizi üzmek istemiyorsanız, bizim söylediklerimize kulak verin. Derslerinize çok iyi çalışın. Spor yapmayı da hayatınızın bir parçası haline getirin dedi".

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Madde Ve Uyuşturucu Bağımlılığına Hayır Semineri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0