SAMSUN

Lpg Faciasında Ölen 6 Kişi Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

 
 583
Lpg Faciasında Ölen 6Kişi Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Samsun'da bir minibüsle çarpışan otomobilin LPG tankının patlaması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 6 kişi için evlerinin önünde helallik alındı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da bir minibüsle çarpışan otomobilin LPG tankının patlaması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 6 kişi için evlerinin önünde helallik alındı

Kaza, Samsun'un Terme ilçesi Sakarlı Mahallesi Çamlı mevkisi Samsun-Ordu Karayolu üzerinde geçen cuma gecesi saat 00.30 sıralarında meydana gelmişti. Ahmet Bodur (34) idaresindeki 34 VL 3941 plakalı otomobil, Ordu'dan Samsun istikametine seyrederken yoldan çıkıp orta refüjden karşı şeride geçerek İmdat Akgül (37) idaresindeki 52 EP 392 plakalı minibüsle çarpışmış, kazada ikiye bölünen otomobilin arka kısmındaki LPG tankının minibüsün önünde kayıp patlaması sonucu minibüsteki sürücünün eşi Şehri Akgül (38), oğlu Yusuf Akgül (3), annesi Emine Akgül (59) ile kardeşinin çocukları Caner Akgül (9) ve Soner Akgül (13) yanarak, otomobil sürücüsü Ahmet Bodur ise araçtan fırlayarak hayatını kaybetmişti. 4 kişinin de yaralandığı kazada ağır yaralanan minibüs sürücüsü İmdat Akgül ise, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki gece hayatını kaybetmişti.

Kazada minibüste bulunan aynı aileden 9 kişiden ölen 6 kişi için Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Terme Devlet Hastane morgundan alınarak evin önüne getirilen Akgül ailesinin 6 ferdi için helallik alındı. 3 ayrı cenaze aracında bulunan 6 kişinin tabutları araçlardan indirilmeden helallik alındı. Gözyaşının sel olduğu törende feryatlar yürekleri dağladı.

Minibüs sürücüsü İmdat Akgül'ün Erzincan'da vatani görevini yapan oğlu Ümit Akgül'ü ziyarete giderken kaza geçirdikleri öğrenildi. Asker olan Ümit Akgül ile kazada yaralanan ablası Songül Akgül ve ağabeyi Yücel Akgül de cenaze törenine katıldı. Ellerinde yanıklar oluşan Yücel Akgül, cenazede elini yaralı kız kardeşi Songül'ün boynuna atarak teselli etmeye çalıştı. Yapılan duaların ardından 6 kişinin cenazeleri, toprağa verilmek için Ayvacık ilçesi Çamalan Arpacık Mahallesi'ne götürüldü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lpg Faciasında Ölen 6 Kişi Son Yolculuğuna Uğurlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0