EĞİTİM

Lösev`den Mustafa Kemal Okuluna Çıkartmalı Takvim

 
 1224
Lösev`den Mustafa Kemal Okuluna Çıkartmalı Takvim - LÖSEV Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna çıkartmalı yeni yıl takvimleri dağıtıldı.
Bafra Haber

 |  - LÖSEV Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna çıkartmalı yeni yıl takvimleri dağıtıldı.

LÖSEV görevlileri konuyla ilgili şunları söyledi; LÖSEV olarak bu yeni yılda okullarda okuyan çocukların günlük yaşantılarında hem özel günlerini bilmesi açısından ve ne yapması gerektiğini anlamak adına yeni yıl takvimleri yaptırdı. Bafralı Lösev gönülleri Mustafa Kemal İlköğretim okulunda okuyan 1. sınıf öğrencilere takvimleri dağıtıldı. Bir tuğlada sen koy kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Bu neden duyarlı olan vatandaşlarımızın 3400` a bir tuğla mesajı göndererek destekte bulunabilirsiniz.

Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkân`da yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Yeni yıl nedeniyle 7`den 77`e yönelik hem de okuldaki öğrencilere eğitim amaçlı takvimler yaptırdı. Lösemili çocukların anneleri tarafından üretilen doğal ürünler arasından seçerek, sadece sevdiklerinize orijinal hediyeler vermekle kalmayacak, aynı zamanda lösemili çocuklara da katkı sağlayacaksınız.

Yılbaşında herkesin aklına gelen "Bu sene ne alayım?" sorusuna çok renkli bir alternatifler var. Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan, lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiş gençlerin ürettiği birbirinden renkli ve doğal ürünleri, sevdiklerine alternatif bir hediye vermek isteyen herkesin beğenisine sunuyor. Üstelik bu ürünleri satın almak, lösemili çocukların ve kanser hastalarının tedavilerine de katkı sunuyor.

Sevimli ve eğlenceli tasarımlarıyla doğaya sadık yastıklar, iyilik katkılı, mutluluk üreten çikolatalar, doğal malzemelerden üretilen enfes kurabiyeler, doğa dostu malzemelerden üretilen bebekler, birbirinden sevimli ve eğlenceli rozet ve magnetler, özgün tasarımlı kupalar, sadece kişilere değil, kurumlara da yollanabilecek tebrik kartları, 2015 yılı ajanda ve takvimleri...

Aklınıza gelebilecek daha bir çok ürünün yer aldığı LSV Dükkan`ı ziyaret ederek veya www.lsvdukkan.com adresinden siz de alışverişinizi gerçekleştirebilir,  yılbaşı hediyelerinizle fark yaratabilirsiniz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lösev`den Mustafa Kemal Okuluna Çıkartmalı Takvim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0