GÜNDEM

Lösev Bafra Temsilciliğinden Kaymakam Halis Arslan`a Ziyaret

 
 137
Lösev Bafra TemsilciliğindenKaymakam Halis Arslan`a Ziyaret - 2-8 Kasım Lösemeli Çocuklar Haftası nedeniyle Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, kardeş okul Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri ve veliler Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - 2-8 Kasım Lösemeli Çocuklar Haftası nedeniyle Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, kardeş okul Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri ve veliler Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret ettiler.

Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz; "LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, önderlik ettiği 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası`nda çocukları ve genç nesilleri bilinçlendirmek için "Lösemiye Karşı Hepimiz Kardeşiz" sloganı ile farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. 1998 senesinde kurulan LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, bugün kayıtlı 18.000`in üzerinde hastasına sağladığı maddi, ayni ve sosyal destekler vermektedir. Bafra`da hasta olan ailelerimize ve çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizler de lösemili çocukların ailesi olarak, gönüllü olarak ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri yaparak maddi ve manevi olarak yanlarında yer alıyoruz. Kaymakamımız Halis Arslan her zaman bizlerin destekçisi olduğunu hissettirmiştir. Her türlü sorunumuzda bizlerin yanında olmuşlardır. Bu destek bizler için çok değerlidir. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz" dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Lösev`in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Her zaman çocuklarımızın maddi ve manevi olarak yanlarında olacağız." İfadelerinde bulundu.

Ziyaret esnasında ayrıca Bafra`da yapılan etkinlikler slayt gösterisinin sunumu yapıldı.

Haber: Kaymakamlık

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lösev Bafra Temsilciliğinden Kaymakam Halis Arslan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0