SPOR

Lider Bafra'ya Acımadı

 
 1722
Lider Bafra'ya Acımadı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, misafir ettiği grup lideri Kastamonuspor 1966`ya 2-1 mağlup oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, misafir ettiği grup lideri Kastamonuspor 1966`ya 2-1 mağlup oldu.

Sezonun başlangıcından itibaren kötü bulutları üzerinden atamayan ve neredeyse hiç galibiyeti olmayan 1930 Bafraspor, kendi evinde karşılaştığı Kastamonuspor 1966`ya 2-1 mağlup oldu.

İlk yarının başlangıç düdüğü ile başlayan ve sert geçen maçta ilk golü 6. dakikada Kastamonuspor, oyuncusu Faruk`un ayağından gördü. Çok geçmeden 2. gol avantajını elde eden Kastamonuspor 25. dakikada Salim`in ayağından gol atarak rahat bir nefes aldı.  2-0 mağlup duruma düşen 1930 Bafraspor tüm çabasına rağmen 35. dakikada Anıl`ın ayağından golü görsede maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maç öncesi deplasmana gelen 2 otobüs dolusu Kastamonu 1966 taraftarı dostluk gösterileri yaparak taraftar derneği başkanları Hüseyin Yazıcı, "Kastamonu`dan buraya kadar geldik. Biz her deplasmana gidiyoruz ve artık Bafra, Kastamonu düşmanlığı gibi şeylerden uzak durmak istiyoruz. Her yer bizim her yer Kastamonu, Bafralı taraftarlarda bize gelebilirler. Sporda bu tür düşmanlıkların bitmesini istiyoruz. Futbol dostluk ve sevgi çerçevesinde olsun. Karadeniz bölgesi bu konuda Türkiye`ye örnek bir bölge olsun. Tüm taraftarlar adına buradan Bafraspor`a başarılar diliyoruz. Tüm gruplarda olan takımlar can, kardeş takımlarımız o yüzdende artık düşmanlığın bitmesini istiyoruz." dedi.

Stat: Bafra Şehir Statı

Hakemler:  Mesut Erdem Peksanlı, Mikail Can, Osman Aydın

1930 Bafraspor: Ahmet, Serkan, Mehmet, Hicabi, Oğuzhan, Burak, Anıl, Umut, Eray, Ufuk, Kurthan, Yakup, Gürkan,Kubilay, Nevzat, Cengiz, Talha

Teknik Direktör:  Vasıf Aksaka

Kastamonu 1966: Abdülkadir, Buğra, Çağdaş, Cüneyt, Faruk, Azmi, Ergin, Ceyhun, Gökhan, Salim, Samet, Hasan, Süleyman, Ahmet, Mikail, Aykut, Mustafa, Özgür

Teknik Direktör: Coşkun Arslan

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lider Bafra'ya Acımadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0