GÜNDEM

Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü 3 Yaralı

 
 41509
Lastiği Patlayan Otomobil ŞarampoleYuvarlandı: 3 Ölü 3 Yaralı - Yalçın Köse- Bafra Haber /Samsun'un Bafra ilçesindeki meydana gelen feci trafik kazasında 3 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber /Samsun'un Bafra ilçesindeki meydana gelen feci trafik kazasında 3 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 22.30 sıralarında Samsun- Sinop Karayolu Çetinkaya Mahallesi, düğün salonu kavşağı ilerisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yakakakent'ten Bafra'ya gelmekte olan Emre Nacak (18) yönetimindeki  35 KA 0751 plakalı otomobil, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu önce takla attı, 150 metre sürüklenerek şarampole yuvarlandı.  
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edil. Hurdaya dönen otomobilde bulunan  Salih Mertcan Gedik (15) ve Kadir Baş  olay yerinde hayatını kaybederken  otomobil sürücüsü Emre Nacak (18) hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Orhan Arslanoğlu, Berkay Şahin (15), ve Hüseyin Bütüner Bafra Devlet Hastanesine ve Özel Medibafra Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Hüseyin Şahin'in (Oflu) oğlu Berkay Şahin ve Hüseyin Bütüner Samsun OMÜ Tıp Fakültesine ,Orhan Aslanoğlu ise Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Feci kazada yaşamını yitirenlerin yakınları Bafra Devlet Hastanedi morgu önünde kalabalıklar oluşturdu. Aileler ve yakınları sinir krizleri geçirdi.


Samsun OMÜ Tıp Fakültesine sevk edilen yaralılardan Berkay Şahin`in vücudunda bazı kemiklerin kırık olduğu, beyninde küçük bir kanama olduğu, durumunun daha iyi olduğu, Hüseyin Bütüner`in ise kazadan en az yara ile kurtulan genç olduğu öğrenildi. Her iki gençte yoğun bakım ünitesine alındı. Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen Orhan Aslanoğlu`nun ise ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı.

Gençler Yakakent`ten bir arkadaşlarınn doğum gününden Bafra`ya dönerken trafik kazası geçirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü 3 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0