SAMSUN

Ladik'te 13 Köy İçme Suyuna Kavuşacak

 
 391
Ladik'te 13 Köy İçme Suyuna Kavuşacak - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Ladik Kıranboğaz Grubu İçme Suyu Projesi çalışmasının 5 ay içinde tamamlanacağını ve 13 köyün içme suyuna kavuşacağını söyledi
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Ladik Kıranboğaz Grubu İçme Suyu Projesi çalışmasının 5 ay içinde tamamlanacağını ve 13 köyün içme suyuna kavuşacağını söyledi

Ladik İlçesi Kıranboğaz Grubu İçme Suyu Projesi'nin yaklaşık 1 milyon 500 bin TL'ye mal olacağını belirten Coşkun Öncel, "Proje 1 ay önce başladı. Projeyi 5 ay içinde tamamlanmayı hedefliyoruz. Samsun sınırları içinde yer alan, tüm köylerimizi içme suyuna kavuşturacağız. Köylerimizdeki içme suyu sorununu çözmek için geceli gündüzlü çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Bu projede toplam 13 kilometre içme suyu boru hattı döşeneceğini kaydeden Coşkun Öncel, şunları söyledi: "30 Mart yerel seçimlerinden önce İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçesi olmak üzere 4 merkez ilçeye hizmet veriyorduk. Seçimden sonra 13 ilçe belediyesinin Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katılmasından sonra 17 ilçeye çıktı. SASKİ, bundan sonra alt yapı projelerinde Samsun'un tamamına hizmet verecek. Deneyimli ve tecrübeli kadromuzla, alt yapı çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz."

Öncel, içme suyu projesinde PE 100 ve Q 200 boru kullanıldığını, proje tamamlandığında Ladik'teki 13 köyün içme suyuna kavuşacağını sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ladik'te 13 Köy İçme Suyuna Kavuşacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0