GÜNDEM

Küsader`li Şairler Yemekte Buluştu

 
 806
Küsader`li Şairler Yemekte Buluştu - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER)şair ve yazarları,"Mavi Yürekler" adlı Şiir Antolojisi ve Şiir Dinletisi için geldikleri Bafra'da yemekte bir araya geldiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER)şair ve yazarları,"Mavi Yürekler" adlı Şiir Antolojisi ve Şiir Dinletisi için geldikleri Bafra'da yemekte bir araya geldiler.

Bafra Öğretmenevi'nde onurlarına verilen yemeğe, Antalya'dan Gazeteci yazar Savaş Ünal ve eşi şair Gonca Aydemir Ünal, İstanbul'dan yazar ve şair Suzan Kuyumcu, Bandırma'dan şair ve ressam Gültekin Özcan, Ankara'dan araştırmacı yazar Ogün Deli, Samsun'dan Hatice Nayir, Bafra'dan Küsader Başkanı, Gülseren Akdaş ve eşi Recep Akdaş, Başkan Yardımcısı, şair Süleyman Altunbaş, şair Kader Yılmaz, şair, yazar Recep Şen, Küsader kurucu üyesi, yazar Semrin Şahin, Küsader Basın ve Halkla İlşkiler Sorumlusu, şair gazeteci Oktay Zerrin katıldı. Neşeli ve samimi bir atmosferde geçen yemekte bol bol şiir, sanat, kültür konuları dile getirildi.

Haber: Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Küsader`li Şairler Yemekte Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0