GÜNDEM

Küsader'den Muhteşem 23 Nisan Şiir Dinletisi Ve Şenliği

 
 1000
Küsader'den Muhteşem 23 NisanŞiir Dinletisi Ve Şenliği - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamı'nda, yeni taşındıkları hizmet binasında muhteşem bir "23 Nisan Şiir Dinletisi ve Şenliği" düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamı'nda, yeni taşındıkları hizmet binasında muhteşem bir "23 Nisan Şiir Dinletisi ve Şenliği" düzenledi.

Bafra 29 Ekim İlkokulu, 2-A Sınıfı Öğretmeni Hamide Erol ve öğrencilerinin hazırladığı ve sadece çocukların şiir okuduğu"23 Nisan Şiir Dinletisi ve Şenliği büyük beğeni ve alkış topladı.

Sunuculuğunu 29 Ekim İlkokulu öğrencileri Ahmet Furkan ve İclal ikilisinin yaptığı dinleti ve şenlikte şu eserlere yer verildi:

Büşra Güler, Gamze Çakır-Şiir, "Kabadayılar Kralı Cemal"-Skeç, Taha Enes Aydın-Şiir, Oğuz Kul ve Rümeysa Karataş-şiir, Sıra Dışı Bir Güzellik Yarışması-Skeç, Ceyda Karcı-Şiir, Ahmet Talha Bakır-Şiir, Furkan Talha Çevik-Şiir

Öğrencilerin öğretmenleri Hamide Erol yönetimindeki güzel ve başarılı çalışmaları sık sık alkışlarla destek gördü.

Şiir ve oyunların yanı sıra, özellikle çocukların el-ele tutuşarak söyledikleri "Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara, Oynaya oynaya gelin çocuklar, el ele verin çocuklar adlı ve eğitimci bestekâr Salih Aydoğan'ın güzel ve 23 Nisan'ın anlam ve ruhuna uygun şarkısıyla el-ele tutuşan Bafra 29 Ekim İlkokulu Öğrencileri o esnada velilere ve davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Etkinlikte Samsun Atakum'dan gelen Küsader Yönetim Kurulu Üyesi, Emekli Müzik Öğretmeni ve türkü bestecisi İsa Kahraman da bağlamsıyla "Kızılırmak" başta olmak üzere yeni bestelerini okuyup alkış aldı.

Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, yaptığı konuşmasında 29 Ekim İlkokulu Öğretmeni Hamide Erol, Okul Müdürü Baattin Akça, veliler, Sınıf Anneleri ve davetlilerle Samsun'dan dinleti ve şenliğe katılan İsa Kahraman, Yazar Olcay Yücel ve Fotoğraf Sanatçısı ve yazar Hüseyin Usta ile tüm davetlilere teşekkür etti.

Dinleti ve şenliğe bir süre önce derneğe ses cihazı bağışında bulunan hayırsever Hacı Hasan Büyükkeskin de katıldı.

Etkinlikte konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu ve toplu fotoğraf çekimleriyle program sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Küsader'den Muhteşem 23 Nisan Şiir Dinletisi Ve Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0