SAMSUN

Kurt'a Mesai Arkadaşlarından Destek

 
 107
Kurt'a Mesai Arkadaşlarından Destek - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık A
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık A

Ş'den mesai arkadaşlarından destek gelmeye devam ediyor.

Ladik mitingine giderken arkadaşlarını karşısında gören Kurt, "Seçim sürecinde gerek Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde beraber okuduğum gerekse de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde beraber çalıştığım arkadaşlarımdan büyük destek geldi. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi.

Hasan Basri Kurt Ladik mitinginde seçimlere az bir zaman kala partisine destek istedi. Seçimlerin artık iki grup arasında geçtiğine dikkat çeken Kurt, "Bu seçimler çok önemli. Bir tarafta siz varsınız yani sizin kendi partiniz milletin kendisi olan AK Parti diğer tarafta da muhalefet partileri, medya patronları, Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen ülkeler ve paralel var. Bu muhalefet geçmişte neler vardı bugün neler oluyor bilmiyor mu sanıyorsunuz? Kılıçdaroğlu'nun, Bahçeli'nin, Demirtaş'ın geçmişteki yağ kuyruklarını tüp kuyruklarını, koğuş sistemindeki hastane odalarını, yolların durumunu, çocuklarımıza kitap almak için kırtasiyeleri dolandığımız günleri yaşları gereği hatırlamıyorlar mı? Bu ülke çok acılar çekti. Bir gecede yüzde 500'lere çıkan faizleri gördü. Komşular akrabalar birbirlerine o dönemki adıyla markla dolarla borç veriyorlardı. Bir gecede bankalar boşaltıldı, 40 milyar dolarlar hortumlandı. Bunları unutmayın yeni oy verecek gençlere de hatırlatın" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kurt'a Mesai Arkadaşlarından Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0