SAMSUN

Kurt: "Sandıkları Patlatın"

 
 155
Kurt: "Sandıkları Patlatın" - Kavak Dernekler Federasyonu'nun (KADEF) kendisi için düzenlediği kahvaltı programında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt hemşehrilerine seslenerek, "Sandıkları patlatın beni Ankara'ya güçlü gönderin" dediKADEF, AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt adına kahvaltı düzenledi
Bafra Haber

 |  - Kavak Dernekler Federasyonu'nun (KADEF) kendisi için düzenlediği kahvaltı programında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt hemşehrilerine seslenerek, "Sandıkları patlatın beni Ankara'ya güçlü gönderin" dedi<br/>KADEF, AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt adına kahvaltı düzenledi

Kahvaltıya; İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Nuretten Sever, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bölge Müdürü İbrahim Güven 55 Kavak Köy Derneği ile davetliler katıldı.

"SANDIKLARI PATLATIN BENİ ANKARA'YA GÜÇLÜ GÖNDERİN"

Hemşehrilerinden destek isteyen Hasan Basri Kurt, "Şimdi gün birlik beraberlik günüdür. Seçime 1 aydan az bir süre kaldı. Bu süre içinde sizden benim tek isteğim var o da beni Ankara'ya güçlü göndermeniz. Kavaklı zaten bugüne kadar AK Parti'ye her seçimde yüksek oranda destek verdi. Şimdi listede sizin bir evladınız var. Artık Kavaklının sorumluluğu daha da arttı. Sandıkları patlatın ve en az yüzde 80 oy bekliyorum sizden. Cumhurbaşkanımızın 400 Milletvekili isteği var, bizlere düşen de bu isteği yerine getirmektir. Sandıkları patlatın beni Ankara'ya güçlü gönderin" diye konuştu.

"AK PARTİ'Yİ CİDDİYE ALMA SIRASI BİZDE"

Kahvaltı programında bir konuşma yapan KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, "Biz seçimden önce nerede durdursak şimdi yine aynı yerdeyiz. 'Hangi parti Kavaklı aday gösterirse onu destekleyeceğiz' dedik. Bizi AK Parti ciddiye aldı. Şimdi AK Parti'yi ciddiye alma sırası bizde" şeklinde konuştu.

Hasan Basri Kurt kahvaltı sonrası AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Çelebi, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve teşkilatla birlikte Alaçam'da köy gezileri yaptı, bolluk aşı programlarına katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kurt: "Sandıkları Patlatın" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0