GÜNDEM

Kürek Federasyonundan Kaymakam Arslan`a Ziyaret

 
 35
Kürek Federasyonundan Kaymakam Arslan`a Ziyaret - Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşveren Bafra Kaymakamı Halis Arslan?ın daveti üzerine Gölevinde incelemede bulunmak üzere Bafra?ya geldi.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşveren Bafra Kaymakamı Halis Arslan?ın daveti üzerine Gölevinde incelemede bulunmak üzere Bafra?ya geldi.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşveren ve ve Genel Sekreter Muzaffer Güven Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Federasyon yetkilileri ve ilçe Gençlik Spor Müdürü Osman Şenocak da hazır bulundu.

Kürek Federasyonu Başkanı İşveren, Bafra`da su sporlarının geniş çaplı yaygınlaştırılması amacı ile bir proje gerçekleştirmeyi planladıklarını bu amaçla inceleme amaçlı Bafra`ya geldiklerini belirtti.

Bafra Gölevinde kamp merkezleri için incelemelerde bulunan İlhami İşveren, "Kano, kürek ve yelken su sporlarının yapılabileceği eğitim kamp merkezi olarak kullanılabilir.

Ortam ve fiziki bakımından güzel. Buradan iyi sporcular yetişebilir. Okullarda okuyan öğrenciler buraya taşımalı eğitim ile getirilebilir.  Bu eğitime katılan sporculardan başarılı olanları ilk önce tohum merkezine alınır. Yine başarılı olanlar milli kamplara alınmaktadır.  

Bu sporda çocuklarda 13 ve 14 yaşlarda başlanıyor. Sporcuların tüm masrafları devlet tarafından karşılanmaktadır. Antrenman açısından da müsait bir yer ve burada ayrıca turnuvalar bile düzenlenebilir." dedi.

Su sporlarının Bafra gençleri için yararlı olacağını  belirten Kaymakam Arslan, "Burayı su sporları kamp merkezi olarak düşündüğünüzden dolayı teşekkür ediyorum. Her spor dallarında olduğu gibi ilçemizde de kürek, kano ve yelken su sporlarını seven ve yakından ilgi duyan öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Çocuklarımızı okul dışında yapacakları sosyal aktiviteler lazım. Bu su sporlarını da yaygınlaştırmak lazım. Öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına böylesine güzel sporlara yönlendirmemiz lazım. Ayrıca anne ve babalara da bu konuda görevler düşüyor." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kürek Federasyonundan Kaymakam Arslan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0