GÜNDEM

Kurban Bayramı`nda Hava Tahmini

 
 1547
Kurban Bayramı`nda Hava Tahmini - Kurban Bayramı`nda Samsun, Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu`da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği, ancak bayramın 3. ve 4. günü yağış beklendiği bildirildi.
Bafra Haber

 |  - Kurban Bayramı`nda Samsun, Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu`da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği, ancak bayramın 3. ve 4. günü yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 10. Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM) Meteoroloji Uzmanı Tuncay Eksen tarafından yapılan hava tahminlerine göre Kurban Bayramı boyunca Samsun, Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu`da hava sıcaklıkları mevsim normalleri olan 19 ile 20 derece sıcaklıkla geçilecek. Bayram boyunca beklenilen havayla ilgili açıklama yapan Meteoroloji Uzmanı Tuncay Eksen, "Arife günü ve bayramın 1. günü bölgenin kıyı kesimleri bulutlu, iç kesimleri ise az bulutlu geçmesi beklenirken, 2. gün bölgenin tümünün parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Bayramın 3. ve 4. günü ise Samsun, Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu`da parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarların ise kuzey yönünden hafif, zaman zaman orta kuvvetle esmesi bekleniyor"    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kurban Bayramı`nda Hava Tahmini içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0