SAMSUN

Kungfu Wushu Balkan Şampiyonası Bafra'da Yapılacak

 
 126
Kungfu Wushu Balkan Şampiyonası Bafra'da Yapılacak - Türkiye Kungfu Wushu Balkan Şampiyonası Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak
Bafra Haber

 |  - Türkiye Kungfu Wushu Balkan Şampiyonası Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak

Kungfu Wushu Balkan Şampiyonası 22-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bafra İlçe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Uluslararası turnuva için Samsun wushu antrenörleri Bafra'da bir toplantı yaptı. Toplantıda gelecek yabancı sporcular için konaklama konusunda istişarelerde bulundular. Federasyon sözcüsü Ahmet Kurt, "Tüm antrenör arkadaşlar bu konuda çok duyarlılar ve maddi manevi herkes taşın altına elini soktu. Duyarlıklarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kurt, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve Bafra İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs Ballıca Gençlik Spor Kulübü Başkanı milli antrenör Bilal Çelebi, yabancı sporcuların ve Türkiye genelinden gelecek sporcular ile antrenörlerin konaklamasında Samsun olarak büyük yük altında olduklarını dile getirerek, organizasyon için destek çağrısında bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kungfu Wushu Balkan Şampiyonası Bafra'da Yapılacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0