SPOR

Kulüplere Malzeme Yardımı Yapıldı

 
 792
Kulüplere Malzeme Yardımı Yapıldı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Amatör Spor Haftası kapsamında spor kulüplerine spor malzemesi dağıtıldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Amatör Spor Haftası kapsamında spor kulüplerine spor malzemesi dağıtıldı.

Amatör Spor Haftası Kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının gönderdiği malzemeler Bafra Kapalı Spor Salonunda yapılan tören ile Spor Kulüplerine Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından dağıtıldı.

Sporun her türlü kötü alışkanlığın panzehiri olduğunu belirten Halis Arslan şöyle söyledi:

Sizler spora gönül vermiş, geleceğini sporla şekillendirmeye karar vermiş, bedenen, ruhen ve fikren çok iyi olmaya karar vermiş çok kıymetli insanlarsınız. Hepinizi tebrik ediyorum.

İnşallah bu salonlarda bu güzel atmosferde çok güzel törenler yapacağız. Burası bizim vitrinimiz olacak, bu güzel ilçeyi, bu güzel Bafra`yı yapacağımız faaliyetlerle, geçmişte aldığımız başarılara daha çok başarı katarak, daha çok madalya kazanarak, daha yüksek dereceler elde ederek tanıtmaya devam edeceğiz. Sporda marka olmaya devam edeceğiz. Çünkü Bafra`da çok kıymetli sporcular olduğunu biliyorum. Ülke çapında, bölge çapında Samsun`da derece yapanları öğrenmiş bulunuyorum. Onları kimler yetiştirdiyse, kimler dünyaya getirdiyse, kimler bu hale getirdiyse önce anne ve babalarına, öğretmen ve kendilerine sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.

Ufak tefek de olsa çam sakızı çoban armağanı bir katkı vermek üzere geldik. Bu yardımlar burada bitmeyecek, u yardımlar inşallah artarak devam edecek.

Sizlerden ricam hayatınızı disiplin altına almak için bedenen, ruhen, fikren çok güçlü olmak için spor yapmaya devem edin. Spor her türlü şiddetin panzehiridir. Spor her türlü kötü alışkanlığın panzehiridir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kulüplere Malzeme Yardımı Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0