GÜNDEM

Köy Gezilerinde Sona Gelindi

 
 50
Köy Gezilerinde Sona Gelindi - Bafra Kaymakamı Halis Katırcı Haftanın bir günü köyleri ziyarette bulunuyordu kalan 9 Köyü de gezerek Bafra`nın bütün köylerini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Katırcı Haftanın bir günü köyleri ziyarette bulunuyordu kalan 9 Köyü de gezerek Bafra`nın bütün köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretlerine Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, İlçe Tarım Müdürlüğünden Uğur Akın, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ebru Kaynar Tuncel, Samsun Büyükşehir Belediyesinden Yakup Tulum, Yedaş`tan Sinan Bülbül ve DSİ`den Bayram Güler katıldı.

110 Köyü dolaşan Kaymakam Halis Arslan, Aktekke, Doğankaya, Gazibeyli, Şeyhulaş, Derbent, Türkköyü, Kozağzı, Doğanca ve Bakırpınar köylerini de gezerek 119 köyü ziyarette bulunarak sorunlarını dinledi.

Kaymakam Halis Arslan; "Her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz mahalle gezilerimiz de bu hafta yine 9 mahallemize giderek hem sorunlarını dinledik ve hem de çözüm bulmaya çalıştık. Bu arada 119 mahallemizi de gezdik. Genelde sorunlar arasında ana ve ara sokak yollarının bozuk olduğu ve asfaltlanması gerekiyor. Eski trafoların yenilenmesi, sık sık elektrik kesintiler yaşanıyor ve bazı mahalleler de yaz aylarında susuz kalıyorlar.  Mahallelerimizin birçok yerlerine kanalizasyon projesinin yapılması lazım. Çocukların oynayabileceği çocuk oyun parkları olması gerekiyor gibi konuları dile getirdiler" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Köy Gezilerinde Sona Gelindi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0