SAMSUN

Köktaş: "Türkiye'nin Başkanlık Sistemine İhtiyacı Var"

 
 382
Köktaş: "Türkiye'nin BaşkanlıkSistemine İhtiyacı Var" - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, dünyada ekonomisi çok iyi olan ülkelerin yüzde 70'inin başkanlık sistemi ile yönetildiğine dikkat çekerek, Türkiye'nin de hızına hız katması için başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, dünyada ekonomisi çok iyi olan ülkelerin yüzde 70'inin başkanlık sistemi ile yönetildiğine dikkat çekerek, Türkiye'nin de hızına hız katması için başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu söyledi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 7 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde program düzenleyen Köktaş, hem teşkilatlar hem de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde meydanlarda, arazide her seçimin çok önemli olduğunu söylediklerini ifade eden Köktaş, "Geçtiğimiz bütün seçimlerin kendine has önemli yeri vardı. 7 Haziran seçiminin de kendine has büyük önemi var. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek adına, Yeni Türkiye'nin inşasında ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verecek sivil bir anayasanın yapılması gerekiyor. Yeni anayasanın yapılması ve başkanlık sisteminin de uygulanması halinde ülkemiz her alanda daha iyi noktalara gelecektir. Dünyada ekonomisi çok iyi olan ülkelerin yüzde 70'inin başkanlık sistemi ile yönetildiğini de görmekteyiz" diye konuştu.

Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Her gittiğim ilçede AK Parti iktidarından öncesini ve sonrasını anlatıyorum. Koalisyon dönemlerinde yaşanan ilaç kuyruklarını, insanların hastanelerde çektiği eziyeti, bankaların önünde oluşan emekli maaş kuyruklarını, bu kuyruklarda yaşamını yitirenleri. Bunları tek tek anlatıyorum ki o dönemlerde insanlığın nasıl öldüğünü ve yok olup gitti hafızalara tekrar geri getiriyorum. Getiriyorum ki bugünkü gençler ülkemizin nereden nereye geldiğini çok iyi bilsinler."

Programlara ayrıca, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve teşkilat üyeleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Köktaş: "Türkiye'nin Başkanlık Sistemine İhtiyacı Var" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0