EĞİTİM

K.k.t.c. Doğu Akdeniz Üniversitesi Bafra Anadolu Lisesinde Tanıtıldı

 
 613
K.k.t.c. Doğu Akdeniz ÜniversitesiBafra Anadolu Lisesinde Tanıtıldı - K.K.T.C. Doğu Akdeniz Üniversitesi Bafra Anadolu Lisesinde tanıtıldı
Bafra Haber

 |  - K.K.T.C. Doğu Akdeniz Üniversitesi Bafra Anadolu Lisesinde tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Gazi Mağusa kentinde bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesini tanıtmak amacıyla ilçemizde bulunan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Sinem Dağ, DAÜ Samsun Bölge Temsilcisi Tan İskeleli ve DAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Temsilcisi, Samsun Klas TV Kültür ve Sanat Yönetmeni Şakir Demirci Bafra Anadolu Lisesini ziyaret ederek son sınıf öğrencilerine bir tanıtım programı sundular.

Açılış konuşması yapan Bafra Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Murat Baş, okul müdürü Yıldıray Baş'ın eğitim seminerinde bulunmasından dolayı katılamadığını, selam ve saygılarını ilettiğini söyledi. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin okullarına yabancı olmadığını, öğrencilerinin tercihlerinde yer verdikleri ve okudukları gözde üniversitelerden biri olduğunu, uzak gibi görünmesine rağmen, ulaşımının çok rahat olduğunu, bir kaç kez ziyaret etme imkanı bulduklarını ve çok beğendiklerini belirterek konuklara"hoş geldiniz." dedi.

DAÜ Samsun Bölge Temsilcisi Tan İskeleli, sunulan sinevizyon gösteriminin ardından üniversite ile ilgili bilgiler verdi. Programın sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Yoğun ilginin olduğu tanıtım programından sonra konuklar gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, okul yönetimine, öğretmen ve öğrencilere özellikle de emeği geçen okul Rehber Öğretmeni Ülker Lokumcu'ya teşekkür ettiler.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • K.k.t.c. Doğu Akdeniz Üniversitesi Bafra Anadolu Lisesinde Tanıtıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0