SPOR

Kızılırmakspor Baruthaney`i Rahat Geçti

 
 356
Kızılırmakspor Baruthaney`i Rahat Geçti - Samsun Bölgesi 1. Amatör liginin B- Grubunun 8. haftasında Bafra Kızılırmakspor ligin orta sıralarında bulunan Samsun Baruthanespor`u Cem ve Oğuzhan`ın golleriyle 3-0 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi 1. Amatör liginin B- Grubunun 8. haftasında Bafra Kızılırmakspor ligin orta sıralarında bulunan Samsun Baruthanespor`u Cem ve Oğuzhan`ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Orta hakem Cengiz Şengül`ün düdüğüyle başlayan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Kızılırmakspor ilerleyen dakikalarda rakip kalede gol bulmak için ataklarını sağlı sollu sıklaştırdı.

Rakibine göre kontra atağı tercih eden Baruthanespor Kızılırmakspor kalesinde gol bulmak için fırsat kollayan taraftı. Karşılaşmanın 26. dakikasında gelişen  Kızılırmakspor atağında  rakip ceza sahası için de topla buluşan Oğuzhan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılşamada öne geçen Kızılırmakspor rakip kalede ikinci golü bulmak için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 40. dakikasında gelişen Kızılırmakspor atağında rakip kale içinde topla buluşan Oğuzhan kendisinin ikinci, takımın da ikinci golünü kaydetti.

Bu golle İlk yarısı ev sahibi Kızılırmakspor`un Baruthanespor karşısında 2-0 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya daha hızlı ve atak başlayan taraf yine ev sahibi Kızılırmakspor oldu. Karşılaşmada rakibine hem oyun skor hem de üstünlüğünde açısından üstün taraf olan ve sahibi Kızılırmakspor 50. dakika takım kaptanı Cem`in güzel frikik golüyle karşılaşmada durumu 3-0 yaptı.

Deplasman takımı Baruthanespor ikinci yarıda geliştirdiği cılız ataklarla Kızılırmakspor kalesinde gol arasa da buna muvaffak olamadı.

Kızılırmakspor ikinci sırasını koruyarak lider Bafra Gençlikspor`u takibini sürdürdü.

Samsun Bölgesi 1. Amatör liginin B- grubunun 9. haftasında Çarşamba günü 17.30`da lider Bafra Gençlik Hizmetlerispor ile lig ikincisi olan Kızılırmakspor Bafra derbisinde karşı karşıya gelecekler.

SAHA: Bafra Açıkspor Tesisler Suni Çim Sahası
HAKEMLER: Cengiz Şengül, Özge Kılınç, Burhan Gençbay

Bafra Kızılırmakspor: Uğur, Ramazan, Kenan, Kurşad, Ahmet, Burak, Coşkun, Sefa Şenocak, Sefa Ayaz, Cem(c),Oğuzhan,
İdareci: Koray Varol
Yedekler: Batuhan, Halil, Cemalettin, Ahmet Şimşek, Recep, Canberk,İlker

Samsun Baruthanespor: Yunus, Selahattin, Aydın, Mükremin, İbrahim (c), Ercan, Onur, Taha, Erhan, Samet, Murat
Tek. Direk: Murat öztürk
Yedekler: Mikail, Emre, Cevahir, Emrah, Ferdi
Goller: 26 ve 40 dakika Oğuzhan, 50 dakika Cem Kızılırmakspor
Sarı Kartlar: Kenan Kızılırmakspor. Erhan, Yunus, Selahattin Baruthanespor

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmakspor Baruthaney`i Rahat Geçti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0