GÜNDEM

Kızılırmak Sedde Projesi Kimin Sorumluluğunda

 
 128
Kızılırmak Sedde Projesi Kimin Sorumluluğunda - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin net olarak açıklamasa da, Kızılırmak Sedde Projesi Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin net olarak açıklamasa da, Kızılırmak Sedde Projesi Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, 10 bin metrekarenin üzerindeki park ve bahçelerin Büyükşehir sorumluluğunda olduğunu açıkladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, dünkü AK Parti ilçe danışma toplantısında Sedde projesi ile ilgili yapılamaz kaygılarını ortadan kaldırmak için açıklama yapmış ve Sedde Projesinin Büyükşehir ile beraber bitirileceğini bildirmişti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in uğraşları ile projelendirilen ve yapımına başlanan Kızılırmak Seddesi projesi, Büyükşehir tarafından kısa sürede bitirilerek, Bafra halkının hizmetine sunulacak.

Başkan Zihni Şahin, Sedde Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu imkânlarla sedde projesi yapılamaz diye kaygılanmalar oluyor. Arkadaşlar 10 bin metrekarenin üzerindeki parklarda bahçelerde büyükşehre iş düşüyor. Yusuf Ziya Bey Nisan aylarında çalışmaya başlayalım diye oradan bize destek verecek." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak Sedde Projesi Kimin Sorumluluğunda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0