BAFRA

Kızılırmak İlkokulunda Sağlıklı Adımlar Projesi

 
 428
Kızılırmak İlkokulunda Sağlıklı Adımlar Projesi - Kızılırmak İlkokulunda Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Nestle işbirliğince yürütülen “Sağlıklı Adımlar” projesi çerçevesinde okulumuzda beslenme ve sağlık etkinlikleri programı yapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Kızılırmak İlkokulunda Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Nestle işbirliğince yürütülen “Sağlıklı Adımlar” projesi çerçevesinde okulumuzda beslenme ve sağlık etkinlikleri programı yapıldı.

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılında Kızılırmak İlkokulunda yapılan “Sağlıklı Adımlar” projesi kapsamında öncelikle okul öğretmenleri öğrenci ve velilere seminerler düzenlenerek proje hakkında bilgi verdi.

Her hafta farklı beslenme ve sağlık etkinliklerin yapılacağı projede ilk hafta okulda öğrenciler ile birlikte sütten yoğurt, yoğurt ve meyve kullanılarak meyveli yoğurt yapılarak diğer sınıflarla paylaşıldı. Meyve ve yoğurdun sağlığımız için önemini öğrencilerimize kavratıldı.

Okul Müdürü Hasan Elagöz “Sağlıklı Adımlar” projesinin Samsunda sadece 4 okulda Bafra’mız da ise sadece Kızılırmak İlkokulunda yapıldığını dile getirerek proje ile öğrencilerimize sağlıklı beslenmenin önemini kavratmaya çalıştıklarını belirtti.

Elagöz yaparak yaşayarak öğrenen ve diğer sınıflarla yaptıklarını paylaşan öğrencilerimizin hem bir şeyleri yapmanın mutluluğunu aynı zamanda da yaptıklarını paylaştıklarından hem işbirliği, yardımlaşma hem de paylaşma duygularının geliştiğini belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlkokulunda Sağlıklı Adımlar Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0