BAFRA

Kızılırmak İlkokulunda “oynamıyorsan Paylaş” Projesi

 
 356
Kızılırmak İlkokulunda“oynamıyorsan Paylaş” Projesi - Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Oynamıyorsan Paylaş” projesine Bafra Kızılırmak İlkokulu Müdürlüğünde ilk oyuncakların oyuncak kumbarasına atılması ile başlandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Oynamıyorsan Paylaş” projesine Bafra Kızılırmak İlkokulu Müdürlüğünde ilk oyuncakların oyuncak kumbarasına atılması ile başlandı.

Proje kapsamında Kızılırmak İlkokulu okulöncesi sınıflarının öğretmenleri, öğrenciler ve velileri ile birlikte Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidilerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu makamında ziyaret edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğüne okulöncesi sınıflarının hazırlamış olduğu döviz ve pankartlarla giden öğrenci ve velileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu karşıladı. Öğrenciler tarafından çiçek taktim edilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu kullanılmayan oyuncakların arkadaşlarıyla paylaşılması konusunda öğrenciler ile sohbet etti.

Kızılırmak ilkokulunda hazırlanan oyuncak kumbarasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun oyuncak atması ile “Oynamıyorsan Paylaş”  projesine start verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu proje ile öğrencilerin paylaşma ve yardımlaşma duygularının geliştiğini; iletişim becerilerinin arttığını ve öğrencilerinin sosyalleştiğini belirtti. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlkokulunda “oynamıyorsan Paylaş” Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0