ULUSAL

Kızılcahamam Tarih Oluyor

 
 764
Kızılcahamam Tarih Oluyor - AK Parti`nin geleneksel olarak düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı`nın tek adresi olan Kızılcahamam Asya Termal Oteli artık tarih oluyor.
Bafra Haber

 |  - AK Parti`nin geleneksel olarak düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı`nın tek adresi olan Kızılcahamam Asya Termal Oteli artık tarih oluyor.

AK Parti`nin yeni adresi Afyonkarahisar olacak. 9-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan istişare ve değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar`da bulunan bir otelde yapılması planlanıyor.

AK Parti`nin yıllardır Kızılcahamam Asya Termal Oteli`nde gerçekleştirdiği istişare ve değerlendirme toplantılarının yeni adresi Afyonkarahisar oldu. Afyonkarahisar`da bulunan bir otelle anlaşan AK Parti, artık istişare ve değerlendirme toplantılarını burada gerçekleştirecek.

9-11 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan AK Parti İstişare ve Değerlendirme toplantısı, ilk defa Ankara dışında yapılacak. Uzun arayışlar sonunda karar verilen Afyonkarihasar`daki otelinin rezervasyonlarının dolu olması dolayısıyla bazı milletvekili ailelerinin kampın yapılacağı otelin yanındaki bir başka otelden yer ayarlandığı öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılcahamam Tarih Oluyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0